Hello Sunshine

Laat je huid stralen met RAU cosmetics

10 september 2016

2 Als 30+er (Welkom, huid van karton en extra rimpels!) met een gevoelige, droge huid én met couperose probeer ik mijn huid wat extra aandacht te geven. Ik ben dus zeker niet verlegen voor een extra zalfje hier of olietje daar. Alles wat natuurlijk is en niet op dieren getest is, daar hou ik van!

Zo mocht ik recent een aantal producten van het merk ‘RAU‘ uitproberen, deze voldeden aan alle puntjes op mijn checklist: Hoera! Hieronder kan je er dan ook meer uitleg over vinden, maar bekijk ook even de website voor verzorgingen die specifiek bij jouw huid passen.

White Tea Concentrate: Deze anti-age gel bestrijdt rimpeltjes en kraaiepootjes en doet het huidbeeld er meteen glad en gelijkmatig uitzien. Het product is geschikt voor de gevoelige huid.
White Tea Eye Cooling Gel: Een zachte anti-age verzorging dat je kwetsbare huid rondom je ogen verwent met waardevolle ingrediënten. Hydrateert intensief waardoor de elasticiteit en vitaliteit van de huid toeneemt.
Sensitive 24h Cream: Zachte crème dat geschikt is voor de gevoelige en droge huid. Trekt snel in en hydrateert intensief. Je huid voelt meteen ontspannen, glad en aangenaam aan.
Stem Cell Ampullen: Dit is een anti-age booster dat bijdraagt aan de herstructurering en bescherming van de huid op meerdere niveaus. Vroegtijdige veroudering kan hierdoor worden voorkomen. Bij regelmatig gebruik zal je huid er fris, stevig en stralend uitzien!
Collagen & Hyaluronic Acid Mask: Een vliesmasker uit een zijdezachte stof dat een echte oppepper is voor je huid. Na één gebruik wordt je gezicht intensief gehydrateerd en rimpeltjes kunnen zichtbaar minder worden.

Bij lege potjes zal ik in de toekomst zeker aan ‘RAU’ Cosmetics denken bij het bestellen van mijn nieuwe lading verzorgingsproducten. Ik was erg aangenaam verrast van de prijs-kwaliteit verhouding en vind het erg fijn dat je verschillende monstertjes kan bestellen. Zo kan je helemaal gek gaan in het testen alvorens je ‘the real deal koopt’. Ja, graag meer van dat!

dsc_9416-copy

Bewaren

Femke is een red lipstick freak en omringt zich het liefst van al met dingen die esthetisch verantwoord zijn. Als multi-passionele creatieveling kan ze maar moeilijk één richting inslaan. Daarom kiest zij er doodleuk voor om gewoon alle inspirerende projecten aan te nemen die haar 'prikkelen'; gaande van ontwerp, fotografie, interieur/deco tot event planning of diy-projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?