Hello Sunshine

MONYAY: WIN EEN HEALTHBOX

12 september 2016

Wie onze Sporty Spice Pearl aan het werk heeft gezien in haar laatste health & fitness blogpost, heeft al kennis mogen maken met Healthbox – een exclusieve box met mooie healthy producten. De box is niet alleen ideaal voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven!

rachelle-newletter EDITIE SEPTEMBER:  HEALTHBOX BY RACHELLE VAN KONINGSBRUGGEN
Deze maand heeft Healthbox in samenwerking met Rachelle van Koningsbruggen een speciale Healthbox editie samengesteld. Rachelle heeft namelijk haar 9 meest favoriete producten uitgekozen en geplaatst in deze Healthbox editie. Bekijk hier de producten van Rachelle.

MAAR HOE WERKT HET NU JUIST?
Maandelijks sturen we ze jou een mooie Healthbox toe, met in ieder geval een pot natuurlijke multi-vitaminen. Met dit product alleen heb je bijna de kosten voor je abonnement er al uit. Hiernaast ontvang je nog 7 of 8 super producten zoals: een gezond ontbijt, tussendoortjes, natuurlijke huidverzorging, sportgadgets en andere producten op het gebied van een gezonde lifestyle. De inhoud van de box is een verrassing en daarmee een cadeau voor jezelf!

schermafbeelding-2016-09-08-om-12-37-52 WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN OP EEN HEALTHBOX?

Volg de Instagram & Facebook pagina van Healthbox en vertel onder onze facebook of instagram post waarom jij graag deze Healthbox wil winnen.

*Deelnemen kan tot zondag 18 september. De winnaar maken we bekend op maandag 19 september op onze facebook pagina.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?