Hello Sunshine

Wat als je op een ochtend wakker wordt en je leven nooit meer hetzelfde zal zijn?

15 september 2016

Het gebeurde Evi Renaux, een toen twenty something pittige dame met een bloeiende carriere. Op een ochtend wordt ze wakker en kan zich niet meer bewegen, haar rug staat helemaal scheef en ze vergaat van de pijn. Wat volgt is een lange lijdensweg vol verlies, ongeloof en pijn, maar vooral met veel moed. Wanneer de dokters Evi’s probleem niet lijken te willen erkennen, blijft ze vechten voor een diagnose en voor haar leven.

hs-lifeonsneakers-011 hs-lifeonsneakers-010 Ze raakt niet alleen haar werk kwijt maar ook heel veel ‘vrienden’. Mensen die haar verhaal niet geloven en afhaken. Maar Evi vecht terug met de hulp van de mensen die er door die hele weg voor haar zijn geweest.

 Ze begon een blog over de lange weg die ze heeft (en nog steeds) afgelegd en besloot haar leven te herschrijven, haar Plan B. Intussen bouwde ze een succesvolle business op en schrijft ze aan haar tweede boek.

Als je aan het boek begint, kan je het niet meer neerleggen. Het doet je even stilstaan bij het leven en hoe snel alles kan veranderen. Maar het geeft je vooral veel bewondering voor de dame achter het verhaal. Over hoe ze haar high heels inruilt voor sneakers en sterker dan ooit in het leven staat, over de moed waarmee ze het leven aanpakt.

hs-lifeonsneakers-007 Now go and get your copy want deze moet je echt gelezen hebben!

Je kan Evi’s verhaal ook volgen op haar blog: www.rue-no.be of op haar Instagram: www.instagram.com/rue_no

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Voor Carina begint de dag pas echt als er koffie aan te pas komt. Thuis is ze het enige meisje in een nest vol mannen maar dat vindt ze stiekem alleen maar geweldig. Moest het mogelijk zijn, zou ze overleven op enkel pizza en sushi voor de rest van haar dagen.

Eén reactie op “Wat als je op een ochtend wakker wordt en je leven nooit meer hetzelfde zal zijn?”

 1. Evi zegt:

  Dankjewel lieve Carina!!!💗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?