Hello Sunshine

MONYAY: Win een Healthy is Funky boek!

19 september 2016

Een nieuwe Monyay is hier en het wordt een FUNKY one! We geven namelijk een ‘Healthy is funky’ concept kookboek weg dat je smaakpapillen doet dansen en er tegelijkertijd voor zorgt dat je in je jeans blijft passen (zonder te diëten!). Dat willen we toch allemaal graag toch?!

cover

Mich Baron, de funky lady achter de Instagram-account @healthyisfunky, dacht altijd dat een gezonde levensstijl iets was voor gezondheidsfreaks met te veel tijd en sportfanaten met een duur fitnessabonnement. Totaal niet te combineren met een drukke, stressy baan en een beperkt budget. Ze voelde zich vaak belabberd, dikke wallen huisvestten zich onder haar ogen en het cijfer op de weegschaal tikte gestaag aan. Quick fixes zoals dure oogcrèmes en vitaminensupplementen hadden niet het verhoopte resultaat.

Tot ze de grote kracht van gezonde en wat meer plantaardige voeding in je wekelijkse menu, een beetje meer beweging en voldoende nachtrust ontdekte. Zo stileerde ze uit haar persoonlijke zoektocht 10 funky basisregels die niet alleen je smaakpapillen laten dansen, maar heel je lichaam meeneemt op een funky roadtrip waarvan je begint te stralen aan de binnenkant, wat je uiteraard ook ziet aan de buitenkant. Ze leerde dat een gezonde levensstijl eenvoudig te begrijpen en makkelijk toe te passen is. Het hoeft geen fortuinen te kosten, je moet je sociale leven niet on hold zetten en de lekkernijen op feestjes hoef je al helemaal niet te laten passeren. Balance is key : een gezonde levensstijl is alleen haalbaar als je ook zorgeloos kan genieten en zondigen.

healthy-is-funky

Er staan zo veel SUPER DUPER lekkere recepten in dat we het heel erg moeilijk hadden om eentje te kiezen maar deze boterhammen met biet wil je toch van het scherm opeten, niet?

spread2

WAT HEB JE NODIG:
∙ 1⁄2 chioggiabiet
∙ 1 eetlepel veganaise of mayonaise
∙ 2 eetlepels plattekaas
∙ 1 theelepel citroensap
∙ verse kruiden (basilicum, bieslook, peterselie of lente-ui)
∙ 2 sneetjes glutenvrij volgranenbrood
∙ peper & fleur de sel

HOE MAAK JE HET?
Schil de biet en snijd hem in heel dunne plakjes met een mes of een mandoline.
Meng de veganaise of mayonaise met de plattekaas, het citroensap en de groene
kruiden. Breng op smaak met peper en fleur de sel.
Bestrijk de sneetjes brood met de kruidendressing en leg de plakjes biet erop. Werk eventueel af met wat verse kruiden.

WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN OP HET HEALTHY IS FUNKY BOEK?

Vertel ons onder onze facebook of instagram post op welke muziek je het liefst kookt!

*Deelnemen kan tot zondag 25 september. De winnaar maken we bekend op maandag 26 september op onze facebook pagina.

 

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?