Hello Sunshine

MONYAY: WIN EEN DIY BABY BOEK

26 september 2016

Onze founder Marta knutselde een boek vol hartverwarmende doe het zelf-projectjes voor mama’s (in spe) en wij geven deze week 2 DIY BABY boeken weg!

diy-baby-cover

Toen Marta te horen kreeg dat ze zwanger was, begon het meteen te kriebelen om zelf de handen uit de mouwen te steken. Van een echografiemagneet tot decoratie voor de kinderkamer en de mooiste kleertjes: Marta weet hoe je de leukste dingen voor je kersverse kindje in elkaar kan knutselen.

Zelf haalde ze niet alleen erg veel voldoening uit het zelf maken van al die spulletjes, het was ook een zeer welkome afleiding voor de gevreesde ochtendmisselijkheid.

pages-diybaby

Heb je niet bepaald twee rechterhanden? Geen probleem!

Een dekentje maken zonder naaien? Een rompertje met stempels? Een nachtlampje van karton? Je hebt geen naaimachine nodig en je hoeft niet te kunnen breien of haken: elk project in DIY Baby is voor iedereen toegankelijk. Dure tools of straffe skills heb je echt niet nodig: met de vrolijke stap-voor-stap-foto’s legt Marta alles op een eenvoudige manier uit.

Wat heb je wel nodig? Een beetje tijd en een flinke portie enthousiasme!

Marta Majewska, DIY Baby
Fotografie: Femke Leemans en Marta Majewska
ISBN 9789059088078 | 116 blz. | € 19,99 | Gebonden
WPG Uitgeverij/Davidsfonds Uitgeverij

diy-baby-pages2

WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN OP HET DIY BABY BOEK?

Vertel ons onder onze facebook of instagram post voor wie je de spulletjes wilt maken of aan wie je het boek wilt schenken (als je zelf geen mama ben)!

*Deelnemen kan tot zondag 2 oktober. De winnaar maken we bekend op maandag 3 oktober op onze facebook pagina.

 

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

2 reacties op “MONYAY: WIN EEN DIY BABY BOEK”

 1. Evelyne Coppens zegt:

  Oooh, ziet er super uit! Hoop het ooit (snel) voor mezelf te kunnen gebruiken… maar in tussen kan ik er heel wat mama vriendinnen blij mee maken!

 2. […] Vandaag deel ik een van mijn favoriete projectjes van mijn nieuwe boek DIY BABY: een decoratief canvas voor de babykamer! Het is heel simpel om te maken en je kan er om het even welke tekst op zetten,  dus maak het zo persoonlijk als je het wilt! Vergeet niet dat je deze week 2 van mijn boeken kan winnen! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?