Hello Sunshine

DIY BABY BOEK: DECORATIEF CANVAS VOOR DE BABYKAMER

28 september 2016

Hallo sunnies!

Vandaag deel ik een van mijn favoriete projectjes van mijn nieuwe boek DIY BABY: een decoratief canvas voor de babykamer! Het is heel simpel om te maken en je kan er om het even welke tekst op zetten,  dus maak het zo persoonlijk als je het wilt! Vergeet niet dat je deze week 2 van mijn boeken kan winnen!

diy baby

DECORATIEVE CANVAS VOOR DE BABYKAMER

Zet de liefde voor je hartendief dubbel en dik in de verf door zelf de handen uit de mouwen te steken. Geef de babykamer een persoonlijke touch met een zelfgemaakt kunstwerk.

Opgelet: als je zwanger bent wanneer je dit projectje uitwerkt, vraag dan aan iemand anders om de verf te sprayen en om de kamer daarna te verluchten. Spray ook nooit in de buurt van baby’s.

Nodig:
∙ Meetlat
∙ Potlood
∙ Wit canvas (24 x 30 cm)
∙ Plakletters van 30 mm
∙ Zwarte verfspray (mat)
∙ Pincet

hs-needed

Zo maak je het:
Stap 1: gebruik een meetlat en een potlood om rechte lijnen te tekenen op het canvas. Voor de tekst ‘Love you to the moon and back’, teken je een lijn op 5 cm, 10 cm, 15 cm en 20 cm van de bovenkant van het canvas. (Dit kan variëren naargelang de grootte van de plakletters.)
Heb je geen zin in precisiewerk of heb je eerder zin om een beetje te freestylen? Dan kan je deze stap overslaan.

Stap 2: kleef de plakletters onder de rechte lijnen met behulp van een pincet. Plak ‘love you’ onder de eerste rechte lijn, ‘to’ onder de tweede, ‘the moon’ onder de derde en ‘and back’ onder de vierde.

step-1-and-2-hs-diy-canvasStap 3: leg het canvas op papier of oude kranten en spray het goed met de verfspray. Vergeet de zijkanten niet. Laat het canvas minimaal 4 uur volledig plat liggend drogen.

Stap 4: wanneer het canvas volledig droog is, gebruik je de pincet om de plakletters weg te halen.

step 3 and 4 hs diy canvas

Marta is een pathologische hummus-eter die dagelijks hydrateert met groene thee, zelfgemaakte limonade en soy iced latte. Deze kersverse mama vindt haar life toch nog fabulous al is het vol met kakapampers en slapeloze nachten! Na twee kookboeken, ‘Fourplay’ en ‘Limonade’, is ze nu toe aan haar derde boek, ‘DIY Baby’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?