Hello Sunshine

Hashtag momlife!

30 september 2016

Als mama is het leven vaak druk, hectisch, a little crazy maar ook zo belonend. Er zijn dagen dat we allemaal wel eens even met de handen in het haar zitten en ons afvragen hoe we deze mad day gaan doorkomen. Wanneer onze spruiten echter ‘s avonds vredig in hun bedje liggen te slapen, vergeten we al snel hoe gek ze ons soms maken. Het is niet altijd makkelijk, zeker niet als je als mama ook nog een ondernemende geest hebt en nog duizend-en-één andere dingen wil doen naast mama zijn. Enter #momlife 🙂

Eén van de dingen die mij als mama wel eens rust brengt in de chaos van het momlife, is even met een lekker kopje koffie of thee door mijn instagram feed scrollen en genieten van alle inspiratie en leuke (en ook crazy) momenten die fellow mama’s delen.

Omdat we daar allemaal wel schuldig aan zijn, zet ik voor jullie even een paar van mijn fav’s op een rijtje die dagelijks mijn feed sieren. Enjoy!

hs-hashtag-momlife-001@liene

Naast de foto’s van haar super adorable dochtertje, deelt Liene ook graag haar passie voor beauty in haar feed. Je kan er genieten van talloze make-up looks en haarstijlen en ook haar favo beauty producten. Lekkere gerechtjes en adresjes ontbreken zeker en vast ook niet in het rijtje!

hs-hashtag-momlife-002@ellemilla

Deze fashionable mama van twee coole boys is een bezige bij. Naast haar blog www.ellemilla.be waar ze schrijfsels over mode, haar jongens en momlife neerpent, kun je ook nog eens helemaal wild gaan in haar webshop www.ellemillashop.com Waarschuwing, shoppen op eigen risico wegens verslavend :-p

hs-hashtag-momlife-005@barbaradecre

Naast mama en fotografe is Barbara ook een fur mommy van twee prachtige (en vooral ondeugende) pluizenbollen. Op haar feed deelt ze zalige beelden van de twee furry’s, prachtige zichten van haar (ochtend) wandelingen, en zoveel meer. Wie nu al wil wegdromen van winterse taferelen, mag zeker deze account niet overslaan! Extra tip: je kan nu ook Barbara’s prachtige foto’s bestellen als set wenskaarten of gewoon als deco om je woning op te fleuren 🙂

hs-hashtag-momlife-006@mauricetteveronique

We kennen mommy-to-be Veronique allemaal wel van series zoals oa Spring en Amika. Intussen heeft ze twee breiboeken, haar eigen breilabel (@mauriceknitwear) en twee koffiebars op haar naam staan (@mauricecoffeeknits). Wie er nog niet is langs geweest en houdt van leuke adresjes, zeker een aanrader! In haar feed geniet je vooral van – hoe kan het ook anders – veel knitwear, koffie, haar groeiende buikje en Polly de kleine furball 🙂

hs-hashtag-momlife-003@liesbethdepuysseleir

Deze moedige mama van 3 (soon 4) deelt graag met de wereld dat mama worden niet altijd vanzelf gaat. In haar feed vind je de struggles terug van zwanger worden via IVF, maar vooral ook leuke plaatjes van haar mooie gezin. Verder kan je meegenieten van haar toffe naaicreaties en is ze (net als ons allemaal) een echte shopaholic die graag de leukste adresjes met ons deelt.

hs-hashtag-momlife-004@haaikie

Als mama van twee jongens en met baby nummer 3 op komst, zal Sarah het binnenkort heel druk gaan krijgen. Dat weerhoudt haar er echter niet van de ups & downs van het momlife met ons te delen. Ze geeft ook graag leuke shopadresjes en brands mee en verder kan je meegenieten van de dagelijkse streken van haar boys.

hs-hashtag-momlife-007@princessmisia

Last but not least, onze very own Marta! Zoals jullie op deze blog wel al gezien hebben tovert deze kitchen princess de lekkerste gerechten op tafel. Daarnaast is ze een DIY queen en ook nog eens mama van deze eenjarige kleine charmeur. Haar feed is gevuld met de lekkerste receptjes (waarschuwing: kijken kan honger opwekken), little mister blue eyes en zoveel meer.

Bewaren

Voor Carina begint de dag pas echt als er koffie aan te pas komt. Thuis is ze het enige meisje in een nest vol mannen maar dat vindt ze stiekem alleen maar geweldig. Moest het mogelijk zijn, zou ze overleven op enkel pizza en sushi voor de rest van haar dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?