Hello Sunshine

Winnie de Poeh 90 jaar + GIVEAWAY!

17 oktober 2016

Oh, Winnie de Poeh. There is just no better bear out there! Ik was er helemaal gek op toen ik klein was maar weet je wat, Winnie is nog steeds een groot deel van mijn leven en vooral omdat er zo veel goede levenslessen in de verhalen zitten. Ik gebruik de quotes van de Winnie de Poeh boeken constant!

Je had mijn gezicht moeten zien toen ik de uitnodiging voor de 90e verjaardag van Winnie kreeg! Ik dacht: ‘eindelijk the party I have been waiting for my whole life!’ Hahaha, maar neen, echt! Natuurlijk ook super leuk voor mijn klein mannetje Fer… maar ja, ik was zélf overenthousiast! En terecht omdat het bleek dat Winnie de Poeh weet hoe je een feestje moet bouwen!

Disney Baby event in Chalet Robinson, Brussels.

De birthday party vond plaats in ‘Chalet Robinson’ in Terkamerenbos in Brussel. Het bevindt zich op een eilandje, dus werden we naar deze mooie locatie vervoerd met een bootje en Fer vond het de max! Wat hij ook zalig vond (en ik ook natuurlijk) was de brunch buffet! Fer is een grote eter en heeft de buffet van fruit, sandwiches, wafels, smoothies… bijna leeg gegeten and I’m not even kidding you. En de super grote Winnie de Poeh met wie hij op de foto mocht, dat was ook écht geweldig! Maar verkleed als Knorretje, want het werd snel duidelijk dat Knorretje zijn lievelingskarakter is. Hij kon het niet laten om hem meermaals uit de speelhoek te slepen, dus kregen we Knorretje uiteindelijk mee naar huis! (DANKJEWEL DISNEY LADIES! HIJ GEEFT HET GOED BIJ ONS, BELOOFD!)

Disney Baby event in Chalet Robinson, Brussels.

Zodat jullie ook de 90e verjaardag van Poeh kunnen vieren, schenkt Disney aan één van jullie een speciale 90 jaar Winnie de Poeh bear, samen met en een exclusief Winnie de Poeh – Op avontuur in België boekje.

Hoe deelnemen?

Vertel ons een leuk, grappig, nostalgisch … Winnie de Poeh memory uit je kindertijd onder onze facebook of instagram post.

Marta is een pathologische hummus-eter die dagelijks hydrateert met groene thee, zelfgemaakte limonade en soy iced latte. Deze kersverse mama vindt haar life toch nog fabulous al is het vol met kakapampers en slapeloze nachten! Na twee kookboeken, ‘Fourplay’ en ‘Limonade’, is ze nu toe aan haar derde boek, ‘DIY Baby’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?