Hello Sunshine

DIY: Vrolijke Dino Jars

21 oktober 2016

Mooie glazen bokalen zijn altijd een leuk accessoire! Of het nu in je home office is (bye bye rondslingerende paperclips, washi tape rolletjes en allerhande kleine spulletjes) of op je keukenkast (voor pasta, bloem of je voorraad M&M’s), het zijn leuke en functionele deco items. 

161013-diy-jars-158-dsc_3387-2Maar alles is nog leuker met een persoonlijke touch, nietwaar? Met een vleugje DIY kan je de deksels van je bokalen pimpen en er zo unieke hebbedingen van maken. Voor dit voorbeeldje ging ik voor speelgoed dino’s (want: why the h*ll not), maar je kan dit zelfde effect met allerhande leuke snuisterijen verkrijgen! Zo heb ik enkele kleine kattenbeeldjes uit m’n oma’s collectie gered, die hier perfect voor zouden zijn.

161001-diy-jars-011-dsc_3240-2161001-diy-jars-082-dsc_3311-2 De aanpak is simpel:

1. Kleef de diertjes op de deksels met secondelijm. (Goed aandrukken!)
2. Laat drogen. (Een nachtje rust is altijd een goed idee)
3. Spuit het geheel met verfspray in een leuk kleurtje.
4. Klaar!

Easy peasy!

Gentse fashionista met een zwak voor Scandinavische mode, Parijse boetieks en klassieke Britse literatuur. Altijd te vinden voor een citytripje of een vlooienmarkt schattenjacht. Creatieve kriebels te over: bloggen, scrapbooking, fotografie, haken, breien, knutselen,... yes please!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?