Hello Sunshine

De magie van een winterhuwelijk

2 november 2016

Wanneer je aan een huwelijk denkt, is de zomer vaak het eerste wat in je opkomt. Een stralend zonnetje, receptie buiten bij zonsondergang,… Maar voor mij is niets zo magisch als een winterhuwelijk. Als fotografe ben ik uiteraard fan van het prachtige licht dat je in de laatste maanden van het jaar krijgt. Geen felle zonnestralen en harde schaduwen, maar mooie zacht licht dat de sfeer nog extra magie geeft. Geen gezweet in je jurk of pak, en dat mooie witte bontje dat je liggen hebt, wordt ineens een fashion item voor je huwelijk.

Naast het licht zijn er nog zoveel meer dingen die van een winterhuwelijk een real life fairytale maken. Denk maar aan de ochtendmist, de vorst die op de bladeren en bomen te vinden is, de herfstkleuren die nog overal aanwezig zijn en wie weet zelfs een beetje sneeuw om het compleet te maken. Of de kerstsfeer die al in de lucht hangt, de gezelligheid die dan overal heerst.
Je feestzaal aankleden wordt ineens een pak makkelijker, je kan gewoon dingen halen uit de natuur die perfect de sfeer van het moment weergeven. Denk aan bijvoorbeeld dennenappels en zoveel meer. Ook heel veel kaarsen en gezellige lichtjes mogen niet ontbreken. Enter cosiness. Jouw huwelijk wordt zeker en vast het gezelligste van het jaar!
Redenen te over dus om te kiezen voor een winterhuwelijk! Dus als je binnenkort trouwt en toch niet zo een fan bent van de zomer, dan is dit misschien jouw way to go!

Nog niet helemaal overtuigd? Na het zien van deze foto’s gegarandeerd wel! 😉

Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk Hello Sunshine - Magisch winterhuwelijk

Foto’s door Carina + David photographers

 

Bewaren

Bewaren

Voor Carina begint de dag pas echt als er koffie aan te pas komt. Thuis is ze het enige meisje in een nest vol mannen maar dat vindt ze stiekem alleen maar geweldig. Moest het mogelijk zijn, zou ze overleven op enkel pizza en sushi voor de rest van haar dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?