Hello Sunshine

MONYAY: WIN EEN DYSON SUPERSONIC HAARDROGER

14 november 2016

De Dyson Supersonic is geen haardroger zoals je die gewoon bent. Hij weegt weinig, is klein van formaat en heeft een geweldig mooi design. De blaaskracht is hoog en je haar is razendsnel droog (perfect voor onze ladies met een drukke agenda) – zonder het te beschadigen! De temperatuur van de uitblaaslucht wordt namelijk 20 keer per seconde gemeten én aangepast. De föhn heeft 3 standen en 4 temperatuurinstellingen en verschillende magnetische opzetstukken die je op de föhnkop kan klikken. Die blijven dankzij de dubbele behuizing altijd koel langs de buitenkant. Sounds fabulous, right? En jij kan er eentje zoals deze (t.w.v. 399 euro!) winnen!

WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN?

Vertel ons onder onze facebook of instagram post waarom je de ‘Dyson Supersonic’ wil winnen én voeg een foto of video toe (via facebook of mail: hello@hellosunshine.be) van je beste hairstyle creatie (bij jezelf of een vriendin!).

*Deelnemen kan tot zondag 20 november. De winnaar maken we bekend op maandag 21 november op onze facebook pagina.

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?