Hello Sunshine

MONYAY – Giveaway : Audaviv x Girlbosses

21 november 2016

hello sunshine monyayAls absolute jewellery addict is onze sunny blogger Pearl steeds opzoek naar de nieuwste ‘eye-candy’ in juwelenland. Daarvoor heeft ze dan steevast één adres om de allernieuwste ontwerpjes online te scoren: Audaviv !

Audaviv is een online webshop voor elk juweel-enthousiast! Van sleek, minimal zilveren armbandjes tot meer opvallende gouden ringen, dit allemaal kan je terugvinden op de webstore van girlboss eigenares Lynette.

Wij zijn alvast fan van de ‘Girlboss’ armband van het merk Lesvar, één van de Scandinavische collecties die terug te vinden is in haar webshop.

Wij hebben alvast goed nieuws voor onze lezeressen, want nu kan je de volledige collectie van Audaviv online shoppen aan -15% korting en gratis verzending met de actie-code: STYLISHAFFAIR

Maar dit is niet alles, want mij mogen één Lesvar ‘Girlboss’ armbandje weggeven aan één gelukkige winnares. Dus rep je zo snel mogelijk naar onze Instagram account en ontdek hoe jij die kan winnen!

Good luck sunnies!

dsc_3628

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?