Hello Sunshine

Getest: Hello Fresh Kerstbox

5 december 2016

Hey, ik zeg nooit ‘nee’ tegen een Kerstdiner! Het maakt zelfs niet uit welke maand van het jaar het is, voor mij mag Kerst zo lang mogelijk gevierd worden. Toen ik in november aan de slag mocht gaan met de vegetarische kerstbox van Hello Fresh, vond ik dat dan ook meteen een goed begin van het Kerstseizoen!

hello-fresh-pic2

HelloFresh voorziet 4 verschillende boxen: een ‘Kerstbox Original’, een ‘Kerstbox Deluxe’ met een meer uitgebreid menu, een ‘Gourmet box ‘en iets waar ik heel blij over verrast was, een ‘Kerstbox Veggie’! Het is ook mogelijk om je box aan te vullen met een ‘Wijnbox’ of ‘Kaasbox’. Zo ben je helemaal voorbereid en klaar voor Kerstavond!

Ben je vegetarisch en is het aan jou om dit jaar het Kerstdiner voor te bereiden? Ben je al aan het panikeren omdat je van de gasten al meer dan eens de volgende reactie hebt gehoord: “oei, vegetarisch… ja, we gaan toch geen tofu eten?”. Of misschien kan het je niet schelen wat anderen denken, maar heb je geen zin in de pre-Christmas supermarkt stress? Dan is de Hello Fresh Kerstbox zeker iets voor jou! Ook gewoonweg omdat het mega lekker is.

Dit heerlijk vegetarisch feestmaal is van start gegaan met een Italiaanse paddenstoelensoep met mascarpone. Het gaf me meteen een thuisgevoel, want op Kerst in Polen – waar ik vandaag kom – kan er nooit een lekkere paddenstoelensoep op tafel ontbreken. Het was een heerlijke, rijke soep vol smaak en het zelfgemaakte parmezan koekje maakte het geheel helemaal af.

dsc_6660

Als hoofdgerecht mochten we genieten van een ovengebakken bolcourgette gevuld met notengehakt. Wat een openbaring voor deze vegetarische kok om gehakt van noten te maken! Zeker voor herhaling vatbaar. Ook de risotto met fontina kaas kon ons bekoren. De frisse rodekoolsalade paste daar perfect bij, zeker in combinatie met de sinaasappelsap dressing.

dsc_6698

De vanille panna cotta met kersen, chocolade en munt was het perfect om de avond mee af te sluiten. Het was niet alleen om er je vingers bij af te likken, maar het oogde ook heel erg mooi.

Het verdict: een zeer geslaagde feestmaaltijd, waar je ook als vleeseten geen vlees gaat missen

dsc_6711

Marta is een pathologische hummus-eter die dagelijks hydrateert met groene thee, zelfgemaakte limonade en soy iced latte. Deze kersverse mama vindt haar life toch nog fabulous al is het vol met kakapampers en slapeloze nachten! Na twee kookboeken, ‘Fourplay’ en ‘Limonade’, is ze nu toe aan haar derde boek, ‘DIY Baby’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?