Hello Sunshine

Review: Simply You Box Carrefour

8 december 2016

Ik kreeg onlangs de kans om de Simply You Box van Carrefour te testen voor Hello Sunshine. Leuk is dat! Zoals afgesproken gaf ik mijn bestelling door via de site. Ik mocht 3 gerechten kiezen, waarbij ik moest aanduiden of ik deze wou voor 2 of voor 4 personen. Ik ben niet zo gulzig van aard, dus ik koos voor 2.

De gerechten worden trouwens elke week vernieuwd, en je hebt wekelijks keuze uit 9 gerechten, waarvan er altijd enkele met vis en enkele vegetarisch zijn. Voor elk wat wils dus!
We gingen onze box ophalen in de Carrefour van Tervuren. Alles ging vlotjes. We kozen voor deze drie gerechten. Zoals je ziet kozen we voor vegetarisch, vis en vlees.

Bulgur met pompoen, feta en walnoten
Kabeljauw met bloemkool, rozijnen, saffraan en pasta
Varkenshaasje met wortel-linzenpuree en sesamzaadjes

 

Dag 1: Bulgur met Pompoen en Feta

Wat een heerlijke combinatie. Het mini zakje bulgur deed me even vrezen dat dit wel kleine porties zijn… Maar nee, als je de bulgur ziet toenemen in massa, daar de feta en de pompoen bijdoet zijn de porties méér dan groot genoeg.
En heerlijk lekker.

hello-sunshine-carrefour-box_0001

hello-sunshine-carrefour-box_0002

Dag 2: Kabeljauw met bloemkool

Saffraan met bloemkool… Een combinatie waar we niet zelf zouden opkomen. Het bord ziet er mooi kleurrijk uit. Maar eerlijk vinden we dat de saffraan vooral kleur en weinig smaak geeft.
Fris en lekker, maar misschien niet meteen voor herhaling vatbaar.

Dag 3: Varkenshaasje met wortel-linzenpuree.

Deze keer kookte Ruben, m’n vriend. Hij stond in de keuken en riep: ‘amai, da zijn weinig patatjes’. Totdat je – alweer – het geheel zag, en we de porties niet opkregen.
Deze combinatie vonden we super lekker.

Dag 4: Oh damn, ‘t is gedaan…

Eindoordeel.
Eerst en vooral is het bestelproces erg makkelijk. De box komt mooi geordend toe. In principe is alles in de juiste porties verpakt én gesneden, wat je veel werk bespaart. Elk gerecht is vergezeld met een fiche in het Nederlands of het Frans.

We hebben ook echt genoten van de maaltijden. De voorbereidings- en kooktijd die aangegeven wordt op de fiches zijn waarheidsgetrouw. Het zijn vernieuwende recepten die makkelijk te bereiden zijn. Zo moet dat, want ik ben allesbehalve een keukenprinses. Ik slaagde erin de gerechten klaar te maken zonder een ‘ontploft stort’ te maken van de keuken of iets te laten aanbranden. Ook goed!

Enige nadeel was dat we relatief ver moesten rijden om de box te gaan halen (Leuven – Tervuren). Wellicht worden de verdeelpunten snel uitgebreid of wordt er in de toekomst zelfs aan huis geleverd?

De Simply You box is voor ons een aanrader. De kans is reëel dat we er af en toe één bestellen. Wat ohja, ook dat is een voordeel. Je zit niet vast aan een abonnement.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Als fotografe wil ze van elke shoot een droomverhaal maken. Je vind haar al wandelend in de velden rondom Herent met Floor, haar rosse Engelse Cocker. Tenminste, als ze niet weer eens op reis is.... Want oh ja, stilzitten kan ze niet goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?