Hello Sunshine

Steun jij ook Speelgoed voor Elk Kind?

9 december 2016

Het is bijna Kerstmis! Het mooiste feest van het jaar en daar horen cadeautjes bij! Helaas geldt dat niet voor iedereen. België kent een van de hoogste kinderarmoedecijfers van Europa. Niet elk kind zal dus een kerstcadeautje krijgen. Kan je je dat voorstellen? Kerst zonder cadeautjes? Ik niet. Daarom steunen mijn zoontje Fer en ik de actie SPEELGOED VOOR ELK KIND waarmee je de Kerstman een handje kan helpen door ongebruikt of gebruikt speelgoed te doneren en GRATIS te verzenden.

Speelgoed voor Elk Kind

Fer en ik zijn naar de winkel geweest en ik liet Fer het speelgoed voor de actie uitkiezen. Na alles zorgvuldig te bekijken (hihi) heeft hij een leuk educatief spel gekozen: ELECTRO: DIERENPRET. We hebben het mooi ingepakt en brengen het vandaag naar de Kariboo!-spot om gratis te versturen.

We hopen dat je er ook aan mee wilt doen! Je hebt zeker thuis leuk speelgoed liggen dat je kinderen niet meer gebruiken en niet zullen missen. Dit speelgoed kan wel veel betekenen en een groot verschil maken voor een kindje in nood. WE REKENEN OP JULLIE LIEVE MAMAS!

Meer over de actie op www.speelgoedvoorelkkind.be en onze Facebook-pagina Speelgoed voor elk Kind. Deelnemen kan nog tot 21 december!

Marta is een pathologische hummus-eter die dagelijks hydrateert met groene thee, zelfgemaakte limonade en soy iced latte. Deze kersverse mama vindt haar life toch nog fabulous al is het vol met kakapampers en slapeloze nachten! Na twee kookboeken, ‘Fourplay’ en ‘Limonade’, is ze nu toe aan haar derde boek, ‘DIY Baby’.

Eén reactie op “Steun jij ook Speelgoed voor Elk Kind?”

 1. Karen zegt:

  Ik kan dit alleen maar toejuichen! Ik doe mee! Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?