Hello Sunshine

MONYAY Janod: HOUTEN BOERDERIJ

12 december 2016

Weet je niet wat te kopen voor kerst voor jou (pete-)kind?! Dan is Janod het merk bij uitstek! Dit kwaliteitsvol Frans merk richt zich op educatief, eenvoudig en voornamelijk houten speelgoed. Kleurrijk, maar ook sober. Het oogt mooi, is simpel en aantrekkelijk voor kids, en de absolute garantie voor uren speelplezier.
janod-boerderij
Je kan zowat de hele collectie vinden bij de Springboon (IG: @despringboon, FB: de Springboon) in Kruibeke.
Lore, de lieve eigenares van de winkel, kan je met raad en daad bijstaan en weet precies wat op het verlanglijstje van jouw spruit past. En Lore deelt niet alleen met raad, neen… Ze geeft ook een houten boerderij weg aan een van onze hellosunshine-volgers!

WINNEN KAN ZO:
Like ‘De Springboon’ op facebook & instagram en vertel onder onze facebook of instagram post welke springboon jij  heel gelukkig zou maken met dit leuke kerstgeschenk, en wie weet ligt deze houten boerderij onder jouw boom!
*Deelnemen kan tot zondag 18 december. De winnaar maken we bekend op maandag 19 december op onze facebook pagina.

Bewaren

Bewaren

Naomi is een ietwat prettig gestoorde mama van drie, die de ochtend- en avondspits thuis overleeft op koffie (en ok, 's avonds af en toe een glaasje rode wijn). Naast eenvoudige diy-projecten is ze helemaal gek op het afschuimen van tweedehandsmarktjes en kringloopwinkels, en maken geslaagde aankopen haar instant-gelukkig! Het bouwen en inrichten van haar droomhuis neemt heel wat tijd in beslag, maar de vrije tijd binnen haar gezin vult ze me leuke kids-uitjes, cosy namiddagen en creatieve buien achter haar naaimachine (en soms gewoon ook lekker lui horizontaal op de bank)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?