Hello Sunshine

DIY: Kleurrijke klemborden

28 december 2016

Ik ben helemaal fan van leuke, motiverende quotes in m’n interieur. Maar als m’n mood verandert, verander ik ook graag de quotes om me heen. De ene dag wil je motivatie om die stapel werk gedaan te krijgen, de volgende wil je jezelf er juist aan herinneren af en toe een adempauze te nemen. Wispelturig? Helemaal niet! Deze klemborden houden je mood swings met gemak bij, en een kleurtje plus wat bling geven ze net dat tikkeltje extra. 

dsc_4427-diy-clipboard-6 Zoals al m’n favoriete DIY-projectjes, is deze echt heel gemakkelijk te doen.

WAT HEB JE NODIG:

Klemborden
Acrylverf voor de happiness factor
Penselen
Masking tape
Bladgoud voor dat beetje bling
Lijm
Duster borsteltje


HOE GA JE TE WERK:

Plak de vorm die je verkiest af met masking tape, en geef je klemborden een leuk kleurtje. (Ik coördineerde met m’n upcycling kantoorspulletjes, voor een heuse set!) Twee laagjes was voor mij een ideale dekking, haal de masking tape meteen weg nadat je de tweede laag hebt aangebracht. Laat goed drogen voor je verdergaat met het bladgoud (een nachtje rust is altijd ideaal).

diy-clipboard-combo Voor de bladgoud ‘vlekken’: breng met een fijn penseel kleine penseelstreekjes aan, verspreid overheen het kleurvlak. Leg de blaadjes bladgoud er overeen, druk zachtjes aan (of glijd er overheen met het duster borsteltje) en laat even drogen. Borstel daarna met het duster borsteltje de stukjes bladgoud die niet door de lijm vasthangen weg.

diy-clipboard-combo-2 Happy crafting!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Gentse fashionista met een zwak voor Scandinavische mode, Parijse boetieks en klassieke Britse literatuur. Altijd te vinden voor een citytripje of een vlooienmarkt schattenjacht. Creatieve kriebels te over: bloggen, scrapbooking, fotografie, haken, breien, knutselen,... yes please!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?