Hello Sunshine

Monyay giveaway : Procter & Gamble

2 januari 2017

Als je de naam Procter & Gamble, of kortweg ‘P&G’, hoort, gaat er misschien niet zo meteen een belletje rinkelen. Nochtans vind je hun producten in de meeste gezinnen wel terug. De namen Dreft, Lenor, Pampers, Oral-B klinken je zeker en vast wel bekend in de oren.

Dat zijn maar enkele van de merken die zij onder hun naam dragen. En laat ons eerlijk zijn, daar hebben we allemaal wel iets van in huis dat we dagelijks gebruiken.
Om hun 60-jarig bestaan te vieren mogen wij van Procter & Gamble een leuke goodie bag weggeven aan één van onze lezers.

monyay giveaway proctor & gambleDeze nostalgische Dash ton is gevuld met leuke en nuttige goodies en kan van jou zijn als je meedoet.

Deze nostalgische Dash ton is gevuld met leuke en nuttige goodies en kan van jou zijn als je meedoet.Wat moet je doen om kans te maken?

∙ Maak een leuke foto met je favoriete Procter & Gamble product en post deze op je Instagram en/of Facebook (opgelet: zorg dat je post publiek staat zodat wij deze kunnen zien!) met de hashtags #pgimprovinglives #hellosunshinebe #monyaygiveawaypg

∙ De goodie bag moet opgehaald worden in Kruibeke of Sint-Niklaas!

*Deelnemen kan tot zondag 8 januari. De winnaar maken we bekend op maandag 9 januari op onze facebook pagina.

That’s it! Good luck!

 

Voor Carina begint de dag pas echt als er koffie aan te pas komt. Thuis is ze het enige meisje in een nest vol mannen maar dat vindt ze stiekem alleen maar geweldig. Moest het mogelijk zijn, zou ze overleven op enkel pizza en sushi voor de rest van haar dagen.

Eén reactie op “Monyay giveaway : Procter & Gamble”

 1. […] van P&G (Procter and Gamble) mochten we niet alleen vorige week een super handige en leuke goodiebag wegschenken, maar nu ook nog eens een half jaar […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?