Hello Sunshine

Friyay giveaway: een half jaar pampers

27 januari 2017

11Iedereen kent de pampers van Pampers. De enige echte pampers. Super handig, innovatief maar vooral onmisbaar in ieder huishouden met jonge kinderen. En naar aanleiding van de 60ste verjaardag van P&G (Procter and Gamble) mochten we niet alleen vorige week een super handige en leuke goodiebag wegschenken, maar nu ook nog eens een half jaar pampers!

 WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN?
Het enige wat je hiervoor moet doen is onder onze facebook pagina of instagram laten weten waarom jij dit als mama/mama-to-be wil winnen. Deel ook een foto met jouw spruit en zijn/haar schattige billetjes in een pamper (of je bolle buik) en misschien ben jij wel de gelukkige die deze geweldige giveaway in de wacht sleept! Vergeet bij het posten van jouw foto niet te delen met iedereen en vermeld #pengimprovinglives #hellosunshinebe #monyaygiveaway.

*Deelnemen kan tot en met 29 januari, op 30 januari maken we de winnaar bekend. Succes!

22

Bewaren

Naomi is een ietwat prettig gestoorde mama van drie, die de ochtend- en avondspits thuis overleeft op koffie (en ok, 's avonds af en toe een glaasje rode wijn). Naast eenvoudige diy-projecten is ze helemaal gek op het afschuimen van tweedehandsmarktjes en kringloopwinkels, en maken geslaagde aankopen haar instant-gelukkig! Het bouwen en inrichten van haar droomhuis neemt heel wat tijd in beslag, maar de vrije tijd binnen haar gezin vult ze me leuke kids-uitjes, cosy namiddagen en creatieve buien achter haar naaimachine (en soms gewoon ook lekker lui horizontaal op de bank)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?