Hello Sunshine

DIY Maak zelf een kleurrijke vaas

28 januari 2017

Vaak zoeken we het verder dan nodig. Je kan zelf zoveel mooie dingen maken met alledaagse benodigdheden in huis. Zo ook met glazen flesjes. Onlangs kwam ik op het idee om zelf superleuke kleine vaasjes te maken van oude flesjes. Ik leg in de volgende 5 stappen uit hoe je zelf deze kleurrijke vaas kan maken. En eigenlijk is het poepsimpel!

WAT HEB JE NODIG?
Lege glazen flesjes, zoals bierflesjes en tonic flesjes. Je kan eender welke leuke en mooie flesjes gebruiken
Spray paint. (we love love love spray paint) Kies een kleur die bij het thema van je feestje / home decoratie past. Altijd iets leuks willen doen met je oude tonic of bierflesjes? Je kan er supersimpel mooie vaasjes van maken. Lees hier hoe je te werk gaat!
DIY kleurrijke vaas maken_0001

DIY kleurrijke vaas maken_0002Dit is écht één van onze makkelijkste DIY projectjes.

1. Reinig de flesjes. Laat ze weken in warm water met wat zeep om de etiketten eraf te krijgen. Verwijder de laatste lijmresten met wat aceton of alcohol.

2. Gebruik bescherming voor je vloer en spray de flesjes een eerste maal. Als je bierflesjes hebt met zo’n dop plak je die beste even af. (zie foto linksonder)

DIY kleurrijke vaas maken_00033. Laat drogen en herhaal zo nodig nog en keer tot alles mooi dekt.

4. Voor de extra creatievelingen onder jullie kan je met een tweede kleur (zie foto hierboven, rechts) nog met een tweede kleur werken voor een heerlijk ombre effect gaan.

5. Werk af met een lintje of iets anders. laat je helemaal gaan!

DIY kleurrijke vaas maken_0004

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Als fotografe wil ze van elke shoot een droomverhaal maken. Je vind haar al wandelend in de velden rondom Herent met Floor, haar rosse Engelse Cocker. Tenminste, als ze niet weer eens op reis is.... Want oh ja, stilzitten kan ze niet goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?