Hello Sunshine

Monyay giveaway: Bazsas

30 januari 2017

Voor deze Monyay giveaway geven wij een handgemaakte lederen geldbeugel weg van Bazsas. Wie vraag je? Let us introduce you!

Bazsas is een project van Saskia Persijn, trotse mama van twee felle dochters, en creatieve duizendpoot.

“Naast mijn administratieve job heb ik altijd een creatieve uitlaatklep gezocht. Eerst heb ik een aantal jaren avondschool theatergrime en make-up gedaan, om uiteindelijk verzeild te raken in de lederbewerking. Initieel was het de bedoeling om dit enkel als hobby uit te oefenen, maar al snel had ik thuis een atelier ingericht, en was ik na de wekelijkse avondschool dagelijks bezig met het fabriceren van allerhande spullen.

davidkaba-bazsas-lederwaren-002

Ondertussen is dit uitgegroeid tot een ware passie en is Bazsas een feit. Ik streef ernaar om duurzame, kwaliteitsvolle producten op de markt te brengen. We leven stilaan meer en meer in een wegwerpmaatschappij, en met Bazsas probeer ik exact het omgekeerde te verwezenlijken. Leder wordt net mooier door het te gebruiken. Elk stuk, van klein tot groot, wordt met hart en ziel in elkaar gestoken.

Je hebt als klant voor 100% inspraak over het ontwerp. Zo kunnen zowel de grootte als de kleuren helemaal aangepast worden aan je eigen smaak, en beschik je op die manier over een uniek stuk.”

Saskia geeft een leuke en handige gele geldbeugel weg aan iemand van onze lezers!

davidkaba-bazsas-lederwaren-036 davidkaba-bazsas-lederwaren-031

Wat moet je doen om kans te maken?

Winnen kan door de facebookpagina van Bazsas te liken en het bericht openbaar te delen met de boodschap waarom je deze geldbeugel graag zou winnen. Good luck!

*Deelnemen kan tot en met 5 februari, op 6 februari maken we de winnaar bekend. Succes!

Voor Carina begint de dag pas echt als er koffie aan te pas komt. Thuis is ze het enige meisje in een nest vol mannen maar dat vindt ze stiekem alleen maar geweldig. Moest het mogelijk zijn, zou ze overleven op enkel pizza en sushi voor de rest van haar dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?