Hello Sunshine

Op reis met Air France vanaf station Brussel-Zuid? Yes, please!

12 februari 2017

Reizen wekt zeer intense gevoelens op: je bent weg van de dagelijkse sleur en doet nieuwe ervaringen op die jou als persoon verrijken. Het zijn namelijk vooral de dingen die niet tastbaar of meetbaar zijn, die je een intens gevoel van geluk kunnen geven. Door te reizen maak je prachtige herinneringen. Air France wil haar reizigers al vanaf het moment dat ze inchecken een fantastische ervaring bieden. Wist je dat je al vanaf het station Brussel-Zuid met Air France kan reizen? Met Air&Rail reis je heerlijk rustig en vlotjes naar je bestemming. Je doet dit met slechts 1 boeking en 1 ticket, de treinkosten zijn namelijk inbegrepen in de ticketprijs en komt ook goedkoper uit dan wanneer je dit apart zou boeken. In tegenstelling tot een luchthaven, hoef je ten laatste 30 minuten op voorhand aanwezig te zijn in Brussel-Zuid: je bespaart dus een hoop tijd. Air France checkt je bagage al in Brussel-Zuid in, dus vanaf dat moment ben je al helemaal relaxt en kan de vakantie beginnen.

Je reist in eerste klasse naar Parijs-Charles de Gaulle, en gaat daar rechtstreeks naar je boarding gate – een wandelingetje van 10 minuten. Over je bagage hoef je je niet druk te maken, die haal je af op je eindbestemming. Je trip naar je bestemming kan nu echt beginnen. Onze redactrice Marta is er helemaal klaar voor. Raad eens waar ze binnenkort naartoe gaat!

airfrance

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?