Hello Sunshine

Giveaway Albelli Communiekaartjes

10 april 2017

‘Breng jouw momenten tot leven’, dat omschrijft perfect wat Albelli.be doet. Allerhande fotoproducten kan je online aanmaken en bestellen, en dus ook communiekaartjes voor Marie’s grote dag.

Monyay giveaway Albelli communiekaartjes Een beetje buiten mijn comfortzone, aangezien ik twee lieve vriendinnen heb die in het verleden al meermaals hun creatieve skills de vrije loop lieten en dus steeds een volledig op maat gemaakte geboorte-, kerst- en bedankkaart maakten. Maar nu ging ik dus zelf aan de slag, en dat viel me best mee!

Monyay giveaway Albelli communiekaartjesOp de website krijg je een duidelijk overzicht van welke (foto-)producten er verkrijgbaar zijn, en kan je op een snelle en eenvoudige manier jouw kaart maken. Je kan kiezen tussen verschillende kaartformaten, papierkwaliteit en jouw eigen foto uploaden. Ikzelf ging voor een redelijk ‘basic’ ontwerp aangezien de foto’s van Marie prachtig zijn (Mijn kind, schoon kind?! 😉 ) en ik dus vooral de foto’s voor zich wil laten spreken.

Een leuke bedankkaart met een korte quote, maar ook de uitnodiging voor het feest op de dag zelf werden prachtig. Toen ik mijn ‘winkelmandje’ netjes vulde, en op afrekenen drukte ging het even mis (en toen kwam dus de leek in me naar voren), maar na een kort telefonisch contact met de zeer sympathieke dame van de klantendienst werd ik meteen verder geholpen en kon ik mijn bestelling afronden. Twee dagen later zat er een netjes verpakt kartonnen doosje in onze brievenbus, en maakte mijn hart een sprongetje bij het openen van de inhoud. Mooi gedrukte kaartjes met bijhorende omslagen, netjes per soort gesorteerd en dus ontzettend snel geleverd. Een absolute aanrader!

Monyay giveaway Albelli communiekaartjes
Monyay giveaway Albelli communiekaartjes

En weet je wat helemaal fijn is? Wij mogen bij Hello Sunshine 10-maal een pakketje kaartjes wegschenken! Zomaar. Omdat jullie zo fantastisch zijn. En omdat het leven één groot feest is. En er bij ieder feest een leuke kaart hoort! Vertel ons snel in de comments voor welke gelegenheid jij jouw gepersonaliseerde kaart wil maken, en wie weet ben jij volgende week wel een van de gelukkige sunshines!

(Pictures Marie taken by www.carinakaba.com)

Naomi is een ietwat prettig gestoorde mama van drie, die de ochtend- en avondspits thuis overleeft op koffie (en ok, 's avonds af en toe een glaasje rode wijn). Naast eenvoudige diy-projecten is ze helemaal gek op het afschuimen van tweedehandsmarktjes en kringloopwinkels, en maken geslaagde aankopen haar instant-gelukkig! Het bouwen en inrichten van haar droomhuis neemt heel wat tijd in beslag, maar de vrije tijd binnen haar gezin vult ze me leuke kids-uitjes, cosy namiddagen en creatieve buien achter haar naaimachine (en soms gewoon ook lekker lui horizontaal op de bank)!

10 reacties op “Giveaway Albelli Communiekaartjes”

 1. Annelies zegt:

  Zou goed van pas komen voor bedankkaartjes voor de geboorte van ons zoontje Gust 😍

 2. Elke zegt:

  Ideale manier om iedereen op de hoogte te brengen van mijn nieuw adres…Veel leuker dan een standaard-mailtje naar iedereen te moeten versturen 😉

 3. Iris zegt:

  Oh, de foto’s zijn echt mooi! Top team jullie!

 4. Evy zegt:

  Waaaw! Wat een prachtige foto’s weer van Marie.
  Ik moet nog aan de communiekaartjes van Tijn beginnen. Zo’n pakketje zou dus wel van pas komen. 😉

 5. Ann De Wilde zegt:

  Oh zo leuk!! Voor het pensioenfeestje van m’n mama eind mei zou ik wel zo’n leuk uitnodigingskaartjes willen maken!

 6. Ellen Goethals zegt:

  Leuk! M’n vriend en ik wonen net samen en binnenkort is het onze housewarming! Het zou tof zijn om onze vrienden met zo’n leuke persoonlijke kaartjes uit te nodigen!

 7. Maya zegt:

  Perfect om bedankingskaartjes te sturen voor degene die niet aanwezig kunnen zijn op onze grote dag!

 8. Maria De Jaeger zegt:

  Deze zomer organiseren we een tuinfeest voor de familie, het zou tof zijn om met uitnodigingen te werken!

 9. Els Andries zegt:

  De max! Mijn verjaardag komt er aan, dus het zou wel leuk zijn om dit jaar zo’n leuke uitnodigingskaartjes te versturen!

 10. Griet Van Cauwenberge zegt:

  Voor onze maandelijkse girls-apero! Volgende maand is het bij mij en zo kan ik m’n vriendinnen eens origineel verrassen! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?