Hello Sunshine

S.O.S. tips voor een last minute feestje met ‘dessert table’

17 april 2017

FotoJet Collage2‘The big 33′ was zo pijnlijk dichtbij en toch had ik me er niet – o.a. door big life changes – toe kunnen zetten om aan de party planning te beginnen. Don’t get me wrong: ik doe niets lievers dan mijn verjaardag te vieren! Je kan namelijk gewoon lekker jezelf zijn, samen met je vrienden en familie en jezelf volsteken met de drankjes en hapjes die je het liefste eet – delicious!
Er was dus geen écht plan aan de orde, maar wél een rampenplan… want oh neen, die verjaardag zou ik kost wat kost vieren… met of zonder de nodige uitgebreide voorbereidingen!

FotoJet CollageHIER ZIJN EEN PAAR GOUDEN TIPS OM LAST MINUTE JE FEESTJE, JEZELF EN DESSERTTAFEL TE DOEN SCHITTEREN:

Denk na over je thema. Voor mij ging het om een ‘boho picnic theme’ dat een beetje uit de hand was gelopen… Geef er je eigen touch aan. We vieren immers JOUW feestje!
Verzamel alle deco die je nog liggen hebt en die bij je thema passen. Je hebt heus meer dan je denkt! Vraag ook eens rond bij je vrienden, gecombineerd kunnen al deze spulletjes voor een prachtig decor zorgen!
Get creative en steek je handen uit de mouwen! Knutsel zelf je slinger, pimp de drankjes, maak grappige prikkers,… zo maak je je feestje pas écht uniek!
Speel tetris met al je zelfgemaakte of verzamelde objecten. Wat ontbreekt er nog? Wat past er in het kleurenpallet en wat is er nog te veel aan? Less is soms echt wel more, dus zorg ervoor dat je tafel niet als een rommetje oogt.
Hou rekening met het Belgische weer! Wij hebben kunnen genieten van het eerste zonnetje, pure bliss! Maar dek ook een tafel binnenshuis, zodat jullie met regenweer naar binnen kunnen vluchten. De ‘verzopen kuiken’ look is zo 2016.
Beslis wat voor een hapjes je wil aanbieden. Ga je voor zoet, zout of beiden? Misschien heb je helemaal geen tijd om zelf hapjes in elkaar te flansen? Bestel ze dan ergens of laat je vrienden je aan handje helpen, dat doen ze vast met plezier!
Dresscode. Misschien heeft jouw party ook wel een thema en kunnen de gasten zelf een steentje bijdragen om het nog leuker te maken! Waarom dan niet allen voor een matching outfit gaan? Ideaal ook voor puntje 7!
Vraag een vriend(in) om wat leuke foto’s te nemen, verzorg wegwerp camera’s of een leuke photobooth. Herinneringen zijn er om te koesteren. Say cheese!

And now… let’s get the party started!

FotoJet Collage3FotoJet Collage5

Femke is een red lipstick freak en omringt zich het liefst van al met dingen die esthetisch verantwoord zijn. Als multi-passionele creatieveling kan ze maar moeilijk één richting inslaan. Daarom kiest zij er doodleuk voor om gewoon alle inspirerende projecten aan te nemen die haar 'prikkelen'; gaande van ontwerp, fotografie, interieur/deco tot event planning of diy-projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?