Hello Sunshine

Sweet thank you

Het lijkt wel gisteren dat we na een fijne zomer opnieuw voor de eerste maal de boekentas vullen met brooddoos en wat zoete troost. En plots is het juni. De laatste activiteit bij de jeugdbeweging. De laatste maal fungeren als privé-chauffeur naar teken- en dansles. Het kind dat als klein, fijn meisje gestart is in het eerste leerjaar kan nu schrijven en lezen. We kunnen niet langer in codetaal communiceren, manlief en ik. En wat helemaal temps-passé is, is het liegen over bedtijd. Kindlief weet nu perfect wanneer het acht uur is. We kunnen niet langer beweren dat half acht ook acht uur is, want meteen maakt ze ons duidelijk dat ‘de grote wijzer nog niet bovenaan staat’.

DIY juffenkado

Het einde van het schooljaar, dat betekent ook een leuke vakantie voor de deur. Reuze veel zomerpret, bergen quality time maar eerst nog een welgemeende dankjewel voor al die lieve juffen en meesters. Persoonlijk vind ik het belangrijk om iedereen die een rol speelde in het afgelopen schooljaar voor Marie te bedanken. Want die lieve sportjuf mocht op kindlief’s oprechte enthousiasme rekenen tijdens de sportles. Godsdienst-meester en de opvang-juf mochten ook niet aan haar lijstje ontbreken, net als de lieve zorgjuf. En omdat geven nog net iets leuker is dan krijgen, gingen we ook dit jaar op zoek naar een leuke, originele en dubbel dikke dankjewel!

Like you a latte : Voor de juf/meester die gek is op een lekkere kop koffie. Om de dag met minstens 20 enthousiaste, gillende schoolkinderen te overleven. Heeft hij/zij een eigen koffie-apparaat in de klas? Koop dan zeker de juiste pads. Stop er een gepersonaliseerde tas bij (net zoals in een van onze eerdere diy-posts waarbij we porselein versierden), een lekker koekje (al dan niet zelfgemaakt) en een toffe kaart.

You are spek-tacular : Voor de echte zoetekauw, die echt wel spectaculair op nummer 1 staat in het lijstje van kindlief´s favoriete juffen/meesters. Een leuke glazen pot of blikken voorraaddoos met daarin verschillende soorten marshmallows. Hoe kleurrijker, hoe leuker (en minstens ongezonder 😉 ). De allerleukste stolpen/blikken kan je vinden bij Hema en Action, maar ook Flying Tiger heeft voor een prijsje een prachtexemplaar. Een lief kaartje of kadolabel hang je vast met een mooi touw, en klaar is ook dit orgineel bedankje!

DIY juffenkado DIY juffenkado DIY juffenkado

Message in a bottle : Niets leuker dan een gepersonaliseerde brief of tekening. Een oprechte dankjewel, handgeschreven en in een leuke fles/vaas gestopt. Plaats de flessenpost samen met een klein vaasje met bloemen op een houten plankje en trek er wat mika-folie omheen. Een leuke strik en een klein kaartje er aan, en ook dit kadootje is een topper!

DIY juffenkado

Met deze ‘sweet thank you’-tips gaat de juf/meester van jouw lieve kapoen vast en zeker een welverdiende zomer tegemoet!

Enkele shoptips voor de allerleukste en hipste spulletjes voor een prikje : Flying Tiger, Action, Hema, Zeeman, Wibra, Casa en jouw leuke kringloopwinkel.

 

 

Naomi is een ietwat prettig gestoorde mama van drie, die de ochtend- en avondspits thuis overleeft op koffie (en ok, 's avonds af en toe een glaasje rode wijn). Naast eenvoudige diy-projecten is ze helemaal gek op het afschuimen van tweedehandsmarktjes en kringloopwinkels, en maken geslaagde aankopen haar instant-gelukkig! Het bouwen en inrichten van haar droomhuis neemt heel wat tijd in beslag, maar de vrije tijd binnen haar gezin vult ze me leuke kids-uitjes, cosy namiddagen en creatieve buien achter haar naaimachine (en soms gewoon ook lekker lui horizontaal op de bank)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?