Hello Sunshine

DIY Maak je eigen planner

8 juni 2017

Vroeger, wanneer ik jonger was, kon ik nogal eens dingen vergeten. Of (heel eerlijk) er was eerder sprake van ‘bewuste nalatigheid’ wegens… écht geen zin. Examenperiodes bijvoorbeeld, daar had ik echt geen zin in. Ik hoor het mijn vader nog steeds zeggen: “Planning,  Anouck, P L A N N I N G!”  Ik ben er nooit goed in geweest. Tot… hellooo DIY planner !

Je kunt hem voor jezelf gebruiken, maar ook voor het hele gezin kan ie heel praktisch zijn! Print hem uit voor ieder gezinslid en hang ze op bij elkaar, in kaders met verschillende kleuren bijvoorbeeld.  Zo zie je snel waar zoonlief uithangt indien hij weer niet op tijd is voor het eten en geen ‘oh-nee-ik-was–onze-huwelijksverjaardag-vergeten-situaties’ meer.
Voor vele blokkers komt dit vast goed van pas deze periode. Heb je geen blok? Plan alvast die vakantie, festivalletjes, barbecues en tuinfeestjes… Let the summer begin!
Kalender-edit 1
Het systeem is zo simpel, heel handig en heeft tal van mogelijkheden. Bovendien is het ook nog eens goed voor het milieu!

HOE GA JE TE WERK?
Je zoekt online een template die het best bij je noden past.
Is het nu een planner ingedeeld volgens weken, op maandbasis of een foodplanner, dat maakt niet uit want het principe is voor allemaal hetzelfde: je print ze uit, steekt ze in een kader met glas en je schrijft erop met een whiteboard marker.

TIPS VOOR HET BESTE RESULTAAT
Je kiest beter een kader uit met echt glas. Op goedkopere lijsten met plexiglas wist een whiteboard marker na een tijdje niet helemaal meer uit en dan zou je de planner niet  langer goed proper krijgen -zonde! Met glas heb je altijd een mooi, feilloos resultaat.

Om een goede template te vinden kun je Google even afspeuren: je vindt er tal van download-mogelijkheden. Je hebt ook winkeltjes op Etsy.com die leuke print-outs verkopen. Als extraatje voor jullie, heb ik mijn template online gezet zodat je deze helemaal gratis hier kunt downloaden! Kaders kan je vinden bij Ikea, Hema, Action,… of gewoon bij een doe-het-zelf zaak. Whiteboard markers in Hema. Plannen wordt eindelijk leuk!
kalender-edit 2

Iedereen die Anouck goed kent, kan bevestigen dat zij al sinds kinds af aan verlangde naar de zon en droomde van een paradijs zonder verplichtingen, enkel vrijheid. Deze droom is ze achterna gegaan enkele jaren nadat ze was afgestudeerd als interieur ontwerper te Brussel, door naar Portugal te verhuizen.
Daar heeft ze veel inspiratie opgedaan, van witten en  heldere pastels, tot en met palmbomen binnenshuis. Haar liefde voor hout combineert ze met zwart & wit combo’s, om zo het perfecte concept voor iedereen te bereiken, als je nu een minimal of een iets gezelligere stijl wil. Sinds Anouck terug in België woont, moest ze een manier vinden om die lange winter met haar donkere dagen te overwinnen. Zo kwam A|concepts! Het is interieur styling gebaseerd op dat heerlijke gevoel zoals wanneer je op een zomerse vakantie bent.  Als dit gevoel bij jou thuis kan gecreëerd worden,  then her mission is done!
Anouck houdt van fotografie, stylen, katten, shoppen, haar vrienden en familie, scherpe potloden en de geur van vers zongebruinde huid. Haar favoriete kleurenpalet vind je terug in het perfecte beachshot.
A|concepts, bridging the gap between interior styling and paradise.”

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?