Hello Sunshine

Watermeloen pizza: gezonde snack voor je gasten (of lekker voor jezelf)

21 juni 2017

Dit jaar had ik me voorgenomen om iedere week een nieuw recept te proberen, maar ik ben al – wat een verrassing – vanaf de eerste week al hopeloos gefaald. Een keukenprinses ben ik nu eenmaal niet, dus staan zwoegen achter het fornuis is niet aan mij besteed. (hey, ik heb andere kwaliteiten!) Mijn goede voornemens mogen dan al lang ‘achterhaald’ zijn, ik hou er toch echt van om mijn gasten te verwennen. Ideaal dus om dan toch iets nieuws, doch gemakkelijk in elkaar te flansen en uit te proberen! Met deze quick & easy watermeloen pizza zal je zeker bij je vrienden scoren – heerlijk verfrissend op hete zomeravonden!

D-KL-DSC_1102-D
ZO MAAK JE HET: Snij een snede watermeloen, smeer er een laagje yoghurt over, verdeel in verschillende stukken en decoreer naar hartenlust met verschillende toppings naar keuze.

TIJD: 10 minuten

TOPPINGS: In principe kan je je watermeloen pizza decoreren met eenders welke toppings, afhankelijk van wat jouw favorietjes zijn. Hier zijn alvast een paar ideetjes:

Kokos yoghurt, plattekaas of griekse yoghurt
 Aardbeien, bessen, frambozen,…
Feta
Italiaanse ham
Honing of maple siroop
(Wal)noten
Amandelschilfers
Munt, balsamico, basilicum,…

Et voila, zo gemakkelijk is het! Smakelijk!

Bewaren

Bewaren

Femke is een red lipstick freak en omringt zich het liefst van al met dingen die esthetisch verantwoord zijn. Als multi-passionele creatieveling kan ze maar moeilijk één richting inslaan. Daarom kiest zij er doodleuk voor om gewoon alle inspirerende projecten aan te nemen die haar 'prikkelen'; gaande van ontwerp, fotografie, interieur/deco tot event planning of diy-projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?