Hello Sunshine

Getest: De nieuwe HelloFresh

19 juli 2017

Marta heeft voor jullie de vernieuwde HelloFresh boxen getest. Lees hier de review.

Oh, mijn hectische leven. Ik hou er wel van hoor, dat er altijd iets in mijn leven gebeurt, dat geen dag hetzelfde is. Maar dat betekent ook dat er dagen (of weken hehe) zijn waar ik wat hulp zou kunnen gebruiken. Deze week bijvoorbeeld. De laatste week voor mijn vakantie waar ik nog ‘van alles’ gedaan moet krijgen. Echt van alles! Een perfecte week om eens het vernieuwde HelloFresh te testen. Want geen boodschappen doen en niet moeten denken aan wat ik klaar moet maken, dat klinkt deze week gewoon too good! Doen dus, dacht ik!

Ik heb al eens een tijdje geleden HelloFresh getest en vond het zeker een toffe ervaring. Nu dat HelloFresh nog meer flexibel is geworden met hun leveringstijden, recepten en boxen, vond ik dat het 10 keer interessanter is geworden!

Levering: omdat ik vaak ‘all over the place’ ben is het soms moeilijk om iets te laten leveren bij mij thuis. Daarom vond ik het top dat je bij HelloFresh een precies tijdstip kon kiezen. Want jongens, ik haat die “woensdag tussen 8u-18u” leveringsopties. Met 2 jobs en een kindje kan ik moeilijk 10u thuis op mijn zitvlak zitten en op een levering wachten. Bij HelloFresh kreeg ik zelfs een smsje op welk uur mijn box zal toekomen en kon ik het tot op de minuut volgen online. 

Gerechten: finger-licking good!!!! Elk gerecht had ik binnen 30 minuten op tafel, dat kan ik wel appreciëren. Ik kook wel graag maar voor mij moet het snel en niet ingewikkeld zijn en zo was het ook. En naast lekker zijn, zag het er ook allemaal lekker uit! See for yourself 😉

 Mijn absolute favoriet? De aubergine met oude kaas. Zo simpel en zo lekker dat ik het bord aan het aflikken was (sorry not sorry!).

DSC_0638-2

De salade van appel en gerookte forel was ook een topper, zelfs voor mijn kleine van nog geen 2 jaar. 

DSC_0689-2

En de nasi – oh my gosh – ik wish helemaal niet dat zelf nasi maken zo gemakkelijk is! En suuuuper lekker ook!

 hellofresh

Menu: de menu’s vind ik heel tof, je kan ze kiezen gebaseerd op je culinaire voorkeuren. Als je zin hebt in een avontuur, kies je bijvoorbeeld een Discovery box. Voor kids-proof gerechten, kies je Family. Quick & Easy is voor mij ideaal tijdens weken zoals deze 😉

VERDICT: Feest op tafel elke dag. Elk gerecht dat ik gemaakt had zag er verd**me goed uit en was ook snel en gemakkelijk om te maken! Ook super tof bij HelloFresh is dat ik als ik nu op vakantie vertrek, mijn lidmaatschap gewoon even kan pauzeren (je kan die trouwens ook volledig opzeggen but why would you ;)).

MEER INFO OVER DE VERNIEUWDE BOXEN VIND JE HIEREn we hebben ook een cadeautje voor jullie!!! Met deze code FLEX7ZZ krijgen jullie €25,- korting op de eerste box bij een abonnementsvorm (de korting geldt niet voor de proefboxen).

Marta is een pathologische hummus-eter die dagelijks hydrateert met groene thee, zelfgemaakte limonade en soy iced latte. Deze kersverse mama vindt haar life toch nog fabulous al is het vol met kakapampers en slapeloze nachten! Na twee kookboeken, ‘Fourplay’ en ‘Limonade’, is ze nu toe aan haar derde boek, ‘DIY Baby’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?