Hello Sunshine

SMARTPHOTO GIVEAWAY: Laat je magische reizen niet vervagen

17 augustus 2017

Deze zomer stond er een spannende reis op de planning, nl. voor mijn eerste keer – samen met de schoonfamilie – op vakantie in Afrika, meer bepaald Senegal. Veel verwachtingen had ik niet, want ik weest helemaal niet wat te verwachten eerlijk gezegd…

DSC_2570-KLIn ons ‘Royal Decameron Baobab’ resort was het zalig vertoeven en kwamen we niets te kort, al was het in schril contrast met wat er buiten de muren afspeelden. We besloten al snel om een gids in te schakelen en ons rond te leiden, aangezien we zelf geen benul hadden waar te beginnen. Zo hebben we Ile de Gorée (het slaveneiland) bezocht, gedobberd in Lac rose, de (vee)markt & vismarkt (met die onvergetelijke geur!) ontdekt,… en zoveel meer! Maar wat me het meeste bijbleef was toen we een heel erg gastvrij volk bezochten, die ons rondleidden waar & hoe ze juist leefden. De kinderen waren enthousiast en er volgde heel wat geschater toen ik samen met hen een selfie nam en meteen het resultaat konden aanschouwen. Ze zongen voor hun iewat vreemde bezoekers liedjes en dansten naar hartenlust – een moment om voor altijd te koesteren.

En net die momenten wil je graag delen, in plaats van ze lekker lui op je computer te laten staan en nooit meer te bekijken. Daarom besloot ik om voor mezelf en de medereizigers fotoalbums te maken van ons mooi avontuur samen, zodat we die gemakkelijk met onze vrienden en familie kunnen delen. Waarom je magische momenten laten vervagen?

 
DSC_2599

GIVEAWAY TIME: WIN EEN SMARTPHOTO CADEAUBON
Ben je zelf helemaal ready om jouw fijne avonturen te bundelen in een mooi Smartphoto album? Doe mee en maak kans op een cadeaubon t.w.v. 30 euro. Hiermee kan je vrij elk fotoboek van op de site smartphoto.be worden besteld, inclusief gratis verzending voor thuislevering! (Niet cumuleerbaar met andere acties.)

HOE DEELNEMEN?
Deel jullie favoriete zomerkiekje via onze facebook pagina of instagram account (vergeet ons niet te taggen!). Wij kiezen een winnaar op  25 augustus & zijn alvast razend benieuwd! Good luck, sunnies!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Femke is een red lipstick freak en omringt zich het liefst van al met dingen die esthetisch verantwoord zijn. Als multi-passionele creatieveling kan ze maar moeilijk één richting inslaan. Daarom kiest zij er doodleuk voor om gewoon alle inspirerende projecten aan te nemen die haar 'prikkelen'; gaande van ontwerp, fotografie, interieur/deco tot event planning of diy-projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?