Hello Sunshine

GETEST DOOR HELLO SUNSHINE: PHILIPS AIRFRYER

27 oktober 2017

Als er een apparaat is dat ik in mijn keuken niet wil missen (next to my coffee machine, hey #momlife) dan is het de Philips Airfryer. Al 3 jaar mijn beste vriend om frietjes te bakken, pizza op te warmen en sinds mijn zoontje Fer er is, ook lekkere kindvriendelijke gerechtjes te maken! Alles wat uit mijn Airfryer komt, smaakt gewoon geweldig. Toen ik vorig jaar verhuisde, is mijn frituur niet mee gekomen naar ons nieuw huisje omdat ik die dus 2 jaar niet eens uit de kast heb genomen. Sorry frituur maar bye Felicia!

Ik ben zot op frietjes. Fer is zot op frietjes. Ok ok, we zijn gewoon zot op eten. Maar ik eet graag gezond en ik zorg dat Fer ook alleen het beste krijgt. En de Airfryer zorgt ervoor dat als we zin in “fast food” hebben, wordt het geen echte fast food, behalve dat het toch wel snel op tafel komt 🙂 Fish & chips bijvoorbeeld – onze Airfryer versie: lekkere krokante zoete aardappel frietjes met vis in amandelkorstje! Met eenzelfgemaakt mosterd- en citroensausje. De frietjes van Airfryer zijn the best. Gewone frietjes, zoete aardappel frietjes, pastinaak frietjes…maakt niet uit, ze zijn altijd super lekker en krokant en niet te vettig en gewoon finger licking goooooood. Voor de portie van ons twee, gebruik ik 1 eetlepel olijfolie, that’s it. Geen vieze geuren van de frituur en het bakje van de Airfryer gaat gewoon in de afwasmachine. Life doesn’t get much better than that 😉

phillips airfryer

Wat ik nog niet had gedaan met de Airfryer is bakken! Ik wist wel dat je in de Airfryer kan bakken maar om een of andere reden heb ik het nooit echt veel gedaan. Totdat mijn oven niet meer werkte vorige week en ik moest muffins bakken. En het ging gewoon zo snel! 3 minuten opwarmen en dan 15 minuten in de Airfryer en mijn muffins waren klaar! Hoe zot is dat! We hebben super veel bosbessen thuis op dit moment dus we hebben deze week veel muffins gebakken want er zijn geen betere muffins dan skinny blueberry muffins. En vandaag deel ik met jullie mijn Airfryer-proof muffins receptje. 

airfryer2

BLAUWE BESSEN MUFFINS

10 muffins

Nodig:
200 g speltbloem
1 ei
2 rijpe bananen
100 ml magere melk
1 bakpoeder
2 g bicarbonaat
50 ml honing
50 ml olijfolie
1 ei
1 eetlepel havermout
125 g blauwe bessen

Zo gemaakt:
Verwarm de Airfryer 3 minuten op 200C
Doe de bananen in een kom en plet ze plat met een vork. Voeg de melk, honing, olijfolie en het ei toe en meng alles goed. In een andere kom, meng bloem, bakpoeder en bicarbonaat. Mix dan kort de twee bereidingen samen (overmixen vermijden). Voeg de bosbessen toe en roer zachtjes.
Doe het beslag in muffinvormpjes. Besprenkel de muffins met de havermout. Bak de muffins goudbruin in 15 minuten. Haal de muffins uit de Airfryer en laat de muffins afkoelen op een rooster.

Als je op zoek bent naar meer lekkere Airfryer receptjes, check zeker de Philips Airfryer website of download de Airfryer app!

Marta is een pathologische hummus-eter die dagelijks hydrateert met groene thee, zelfgemaakte limonade en soy iced latte. Deze kersverse mama vindt haar life toch nog fabulous al is het vol met kakapampers en slapeloze nachten! Na twee kookboeken, ‘Fourplay’ en ‘Limonade’, is ze nu toe aan haar derde boek, ‘DIY Baby’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?