Hello Sunshine

About us

DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

Hello there you lovely person you! Wij zijn Femke and Marta, de founders van Hello Sunshine! Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Wij zijn al jaren vriendinnen en onze band is alleen nog maar gegroeid door onze gezamelijk liefde voor fotografie, trash tv, avontuur, brunch, DIY en thee.

2016-05-21_0009

Marta is een pathologische hummus-eter die dagelijks hydrateert met groene thee, zelfgemaakte limonade & soy iced latte. Als kersverse mama van Fer vindt ze haar life toch fabulous, al is het vol met kakapampers en slapeloze nachten!
Femke is een multi-passionele creatieveling & red lipstick freak die zich het liefst van al omringt met dingen die esthetisch verantwoord zijn. Met haar verleden in de magazinewereld kan ze niet wachten om haar tanden in ‘Hello Sunshine’ te zetten.

femke

Het idee is heel toevallig ontstaan toen wij – Femke en de toen hoogzwangere Marta – onderweg waren naar een heuse ‘pamperuitverkoop’. In deze uiterst glamoureuze setting kwamen wij tot de conclusie dat er eigenlijk geen enkel Belgisch online platform was waarmee we ons konden identificeren. De laatste én hipste trends (hé, we hebben lekker onze eigen stijl!) en het herkauwen van reeds bestaande content doen ons spontaan geeuwen. Wij – creatieve ladies – steken het liefst van al zelf de handen uit de mouwen en creëren voor jullie graag originele home made projectjes, alsook inspirerende en kwalitatieve stukken mét inhoud. Heel wat andere vrouwen in onze omgeving deelden dezelfde mening en zo hebben we ondertussen heel wat zonnestralen met unieke talenten in onze team met trots mogen verwelkomen.

Zowel online als offline brengen wij bij ‘Hello Sunshine’ vrouwen met gedeelde interesses samen en zetten hen aan om hun creatieve en speelse kant naar boven te laten komen. Want je bent zoveel creatiever dan je denkt!

Femke en Marta

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?